webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Wintercup: lees alle wedstrijdverslagen !

Wintercup
H toppers van VV Noordwolde!
De wintercup is inmiddels al 2 zaterdagen van start gegaan.
Op zaterdag 22 december werden de eerste wedstrijdjes gespeeld. Onze E1 en 3 F-teams mochten als eerste gaan starten.
Ook afgelopen zaterdag 5 januari is er gevoetbald en gingen onze E2, A1 en B1 hun skills laten zien in de verschillende zalen.
 
Wil Je graag weten hoe ze het hebben gedaan? ik heb een kort verslag gemaakt van de wedstrijdjes van alle teams. Lees dus vooral verder om deze allemaal te lezen !

Na 2 wintercup dagen ben ik redelijk tevreden, hoe de teams het tot nu toe hebben gedaan. In totaal hebben we tot nu toe 34 punten weten binnen te slepen! In totaal zitten nu op 1086 punten. We staan nu op plek 11 met Omlandia, Stedum en FC leo nog onder ons. Laten we dit vooral zo houden en nog meer punten gaan pakken de komende wintercup dagen, want we willen toch zeker op zn minst in de top 10 terecht komen?

Heel veel suc6 allemaal en knal die bal keihard het doel in van je tegenstander!!!!!!

Met sportieve groet,
Erikjan Buiten
Wintercupcommissie VV Noordwolde

VVN E1 zaterdag 22 december
Deze toppers gingen afreizen naar Ten Boer. Vanaf 13:00 uur gingen de wedstrijdjes van start. Het hele team en leider waren mooi op tijd in de zaal, en konden ze zich goed voorbereiden en even met de bal alvast warm lopen, voordat er werd afgetrapt. Het was klokslag 13:00 uur en de 1e wedstrijd ging gelijk voor hun beginnen. Ze mochten beginnen tegen SJO Bedum E5 en hadden aftrap. Ze begonnen sterk aan de wedstrijd, werd mooi overgespeeld met de bal en er werd gezocht naar een mooie aanval om te kunnen scoren. Bedum was een tikkeltje sterker en wisten 2 kansen te benutten en ook 2x te scoren. Na 12 minuten spelen was het 2-0 voor Bedum, maar E1 had mooi voetbal laten zien. De 2e wedstrijd was tegen Viboa E3. We begonnen steeds sterker en beter te voetballen. Viboa had er veel moeite mee om langs onze sterke verdediging te komen. Ze scoorde na 6 minuten een geweldig mooi doelpunt, na een hele mooie bliksem aanval. Helaas lukte het Viboa om net 1 doelpunt meer te scoren en wonnen deze wedstrijd met een 2-1. De 3e wedstrijd was tegen Eenrum E2. Een tegenstander die ongeveer even sterk was als ons. Het was ook een enorm spannende wedstrijd om te zien, beide teams hadden veel kansen en speelde de bal ook vaak naar elkaar over. Helaas had Eenrum een gelukje en wist door te breken en de 1-0 te scoren. Na 12 minuten was de eindstand niet veranderd en bleef het 1-0 voor Eenrum. De laatste wedstrijd was tegen FC Leo E2. Een team wat een maatje te groot was voor ons. Toch lieten wij ons niet kennen en probeerde via de zijkanten de aanval in te zetten en natuurlijk te scoren, maar helaas wilde dit elke keer net niet lukken. Fc Leo scoorde die wedstrijd 3x en na veel kansen van ons, bleef het scoren voor ons helaas uit. Helaas geen punten die middag voor onze E1, maar ze hebben leuk voetbal laten zien en hebben keihard samen gewerkt die middag, grote klasse! Volgende keer gaan we punten pakken!

VVN F1 zaterdag 22 december
Onze F1 had ook de eer om in de ochtend in Ten Boer te voetballen. Om 9:10 begon hun 1e wedstrijd tegen SJO Bedum F1. Een geweldig leuke wedstrijd om te zien, beide teams waren even sterk en beide probeerde te scoren. De ene kans na de andere kans kregen we te zien, maar de keepers waren beide scherp en wilde hun doel schoon houden. De tijd vloog voorbij en na 12 minuten voetballen, was er een terechte eindstand van 0-0 en beide teams pakte 1 punt. Na een wedstrijd rust was de 2e wedstrijd tegen Hunsingo F1. Deze wedstrijd ging niet zoals de 1e, Hunsingo wist meer aanvals mogelijkheden te pakken. Maar onze toppers gaven ook flink gas en wist vaak op de helft van de tegenstander te komen en te schieten op het doel, maar helaas net naast of stond de keeper in de weg. De eindstand na 12 minuten was helaas 3-0 verlies voor ons en ff geen punten.
De 3e wedstrijd was tegen Eenrum F1. Na de nederlaag van de vorige wedstrijd, waren ze er allemaal op gebrand om deze wedstrijd weer punten te gaan pakken. En dat lieten ze zien ook, gelijk in het begin gingen ze flink druk zetten op de tegenstander, die de grootste moeite ermee had. Na een paar minuten spelen kwam er een schitterende aanval en scoorde we het 1e doelpunt en het gejuich bij de
spelers en leiders was goed te horen in de zaal. De voorsprong konden we de volle minuten houden en waren de 3 punten binnen! De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Viboa F2. Na die overwinning van de vorige wedstrijd, waren onze toppers helemaal op dreef en wilde bij de laatste wedstrijd weer 3 punten pakken en dat deden ze ook, want ze scoorde maar liefst 2x en onze keeper hield zijn doel keurig schoon. Ze konden tevreden naar huis gaan met 7 punten in de zak en een hele mooie 3e plek.

VVN F2 zaterdag 22 december
F2 mocht gaan knallen in de sporthaal in Leens. Voor dit team was het de eerste keer dat ze mee gingen doen met de wintercup en dus mega spannend. De 1e wedstrijd die ze speelde was tegen Stedum F1, een vrij pittige wedstrijd. Helaas wist de tegenstander 4x te scoren en was de eindstand 4-0 verloren. De 2e wedstrijd was weer tegen een sterke Sjo Bedum F4, na 12 minuten spelen was de eindstand 7-0 verlies voor ons. Maar dit team liet zich niet nog een keer dik in maken en ging vol goede moed tegen Hunsingo F2. Hier speelde ze een sterke pot, want de tegenstander kon maar 1 keer scoren, echt goed verdedigd door onze toppers! Dat ze steeds beter gingen voetballen kon je ook zin in de laatste wedstrijd tegen SIOS F2, want die wedstrijd werd door ons gewonnen met maar liefst 2-0 en de eerste 3 punten waren binnen!!! Ze eindigde op plaats 5 met totaal van 3 punten en hebben enorm veel lol gehad en heel goed hun best gedaan!

VVN F3 zaterdag 22 december
Dit team van ons is net komen voetballen bij onze club. Die hebben tot nu toe alleen nog training
gehad, maar gaan straks ook wedstrijden spelen, dus om alvast een beetje eraan te kunnen wennen,
gingen ze mee doen aan de wintercup. Ze gingen spelen in de sporthaal in Eenrum. Begin van de middag mochten ze als 1e gaan knallen tegen Sjo Bedum F6. Een vrij pittige wedstrijd, waarbij de tegenstander helaas 4x wist te scoren en wij helaas niet, dus geen punten. De 2e wedstrijd was tegen Zuidhorn F3, die kwam invallen als reserve team. In deze pot voetbalde we een stuk sterker, helaas kwam we nog niet aan scoren toe, maar met 2 tegen doelpunten ging deze wedstrijd al stukken beter! De 3e wedstrijd tegen Kloosterburen F2, was een wedstrijd met veel kansen. Onze toppers speelde sterk en wisten hun 1e doelpunt te scoren, echt grote klasse hoor! Kloosterburen scoorde er
wel 5, maar die ene doelpunt is belangrijker voor ons. Als laatste was Enzinge F2, die in deze poule
het sterkere team was en van elke team wist te winnen. Deze wedstrijd werd ook helaas met 4-0 verloren. Helaas geen punten gepakt, maar toch een heel mooi doelpunt gemaakt en dat geeft
natuurlijk ook een geweldig gevoel. Wie weet vliegen de volgende keer er meer ballen in en gaan we
punten pakken!

VVN A1+A2 zaterdag 5 januari
Van ons A team heb ik altijd hoge verwachtingen en ga er ieder jaar vanuit, dat ze veel punten gaan pakken in de wintercup. Als 1e mocht A1 gaan knallen in Leens. Om 12:24 stond de 1e wedstrijd tegen Eenrum A1. Een wedstrijd waarin wij een stuk sterker waren en veel vaker het doel wisten te vinden en ook te scoren, maar liefst 3x vloog die bal erin en waren de 1e 3 punten binnen. Na een korte rust stond een spannende pot tegen onze buren te wachten Sjo Bedum A3. 2 teams die sterk aan elkaar gewaagd waren en er 12 spannende minuten van gingen maken. Helaas won Bedum net met 2-1 van ons A1, geen punten helaas dit keer. Maar dit lieten ze gelukkig geen 2e keer gebeuren en de 3e wedstrijd tegen Omlandia A2, werd gelukkig wel gewonnen. Met maar liefst 4 doelpunten voor en 1 tegen, waren de 3 punten weer binnen! Met een wedstrijd er tussen, was nummer 4 aan de beurt tegen Kloosterburen A1. Een zeer gelijkwaardige pot voetbal, want de eindstand was na 12 minuten voetballen 0-0 en pakte beide teams nog even mooi 1 punt. Met 7 punten in de pocket was dit goed voor een 2e plek in hun poule, grote klasse!

Wat later die middag mocht het A2 team zijn voetbal skills laten zien in Leens. Hun 1e wedstrijd was tegen Loppersum A1. Een pot waarin er veel werd gescoord door beide teams. Maar ons A team was gelukkig een tikkeltje sterker en wist met 3-2 van Loppersum te winnen en waren de 1e 3 punten

weer voor ons binnen! Na 2 wedstrijden rust stonden onze buren te wachten Bedum A4. Ons A2 team was de gehele wedstrijd wel het sterkere team, want ze wonnen deze wedstrijd met een dikke 3-1 winst en weer haalde ze 3 punten binnen! De 3 wedstrijd tegen buren Bedum A1 was een spannende wedstrijd, die Bedum maar net wist te winnen met 1-0, helaas geen punten voor ons dit keer. Dit lieten we natuurlijk niet weer gebeuren en de laatste tegen VVSV09, werd goed uitgespeeld met een mooie 3-0 overwinning en weer 3 mooie punten! Ook een 2e plek voor dit team was er met keurig 9 punten in totaal, klasse gedaan!

VVN B1+B2 zaterdag 5 januari
Ook bij dit elftal had ik er veel vertrouwen in, dat ze voor ons een aantal punten gingen binnen slepen! Zo'n beetje aan het einde van de middag was als eerste B1 aan de beurt, zij mochten hun wedstrijden gaan spelen in Winsum. De 1e wedstrijd was tegen Eenrum B1. Een vrij gelijkwaardige wedstrijd, want beide teams kwamen aan scoren toe. Ons B1 scoorde er gelijk 2, maar Eenrum was een tikkeltje beter en scoorde er 4, helaas nog geen punten.. Na een pauze gingen ze weer volle moed het veld op en stonden daar onze buurtjes weer Bedum B2. Een lastige wedstrijd voor ons team, want het scoren wilde maar niet lukken en na 12 minuten spelen, had Bedum er 3x gescoord en wij helaas 0, geen punten. Maar dit team was zeker niet van plan naar huis te gaan zonder punten, want in hun 3e wedstrijd tegen SIOS B1 lieten we ze Noordwolde voetbal zien en wonnen we die wedstrijd met 2-1 en waren de eerste 3 punten binnen!!!! De laatste wedstrijd tegen Hunsingo B2 was een vervelende wedstrijd, die helaas met 3-0 verloren werd. In totaal sleepte we helaas maar 3 punten, maar dit gaan we sterk verbeteren de volgende keer!

In de avond mocht B2 van ons gaan knallen ook in Winsum. Om 18:12 ging de 1e wedstrijd van start
tegen Kloosterburen B1. Een mooie wedstrijd om gezien te hebben, want beide teams waren aardig
aan elkaar gewaagd, kansen waren er aan beide kanten. We scoorden er 1, maar helaas was het andere team met 2 doelpunten het winnende team, geen punten. Na een rust pauze stond de 2e wedstrijd tegen Loppersum B1 te wachten. Deze wedstrijd zat niet echt mee, want die ballen wilde maar niet tussen de palen komen, de tegenstander lukte dat helaas wel 2x en na 12 minuten spelen,
was de eindstand 2-0 verlies, geen punten. De 3e wedstrijd was tegen onze buurtjes weer dit keer Bedum B3. Een zeer gelijkwaardige wedstrijd, want de eindstand werd 2-2 uit eindelijk en was de eerste punt binnen!! Als laatste stond Stedum B1 op het programma. Een leuke wedstrijd voor ons want ons B2 wist maar liefst 3x te scoren en onze keeper zijn doel schoon te houden en weer waren er punten gepakt, dit keer 3!! Een mooie afsluiting en 4 punten gepakt deze poule.

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2