webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Wintercup: A2 team kampioen in 4e ronde !

WintercupH toppers!

Zaterdag 19 januari was alweer de 4e speel ronde in de wintercup.Een aantal teams gingen starten aan hun 2e ronde en sommige van onze teams, gingen de finale al spelen.
Op de 4e wintercup dag speelde ons A1+B1 en E2 wedstrijdjes. A1 en B1 gingen de finale spelen. Wil je weten hoe dit is afgelopen? Lees dan verder !
Veel leesplezier!

VVN team E2 19 januari
Als eerst mocht onze E2 zaterdag los gaan in Ten Boer, voor hun 2e wintercup ronde. Al vrij vroeg in de ochtend ging dit team van start. Om 9:24 begon hun 1e wedstrijd tegen Kloosterburen E1, met als voordeel dat wij de aftrap hadden. E2 ging flitsend van start, want door goed te combineren en een mooie aanval in te zetten, werd de 1-0 gescoord! Ze wisten deze stand 12 minuten vast te houden en de eerste 3 punten waren al binnen. Na een korte rust pauze, stond Omlandia E3 te wachten op ons. Deze wedstrijd werd een doelpunten regen, want er werd enorm veel gescoord, maar liefst 5x nota bene! Omlandia had het enorm moeilijk en opnieuw pakte ze 3 punten! Na 2 wedstrijden rust stonden onze buurtjes SJO Bedum E4 op het programma. Wij hadden weer de aftrap. In deze wedstrijd wist ons team helaas geen punten te pakken, want Bedum wist met maar 1-0 te winnen, helaas geen punten dit keer. De laatste werd gespeeld tegen VVSV09. In deze wedstrijd wilde het ons helaas niet lukken, om die bal in de netten te schieten van de tegenstander. VVSV09 wist met 1-0 te winnen en grijpte we helaas naast de 3 punten. Maar ik vind dat ze het geweldig hebben gedaan, want met 6 punten in de zak zitten, zijn ze 3e geworden in hun poule, heel erg goed gedaan allemaal!

VVN team A1+A2 19 januari
Deze beide teams gingen de finale spelen in hun A poule.

Als eerste was team A2 aan de beurt. Hun waren in de middel poule gekomen, hier gaat het om een plek 5 t/m 10. Om 14:12 ging de eerste wedstrijd van start in Ten Boer tegen Eenrum A2. Een tegenstander die dit team goed kon hebben, want er werd maar liefst 3x gescoord door ons in deze wedstrijd, dus kon de eerste 3 punten ons niet meer afgepakt worden en ging de boys geweldig van start! Na 2 wedstrijd even rust te hebben gehad, stond Loppersum A1 klaar, waar wij ook de aftrap hadden. Ook deze wedstrijd was dit team niet af te remmen met scoren. De ene naar de andere bal vloog erin, eigenlijk kun je wel zeggen dat elke 2 minuten een bal in het net vloog, want er werd 6x gescoord! Loppersum wist ook een goeie aanval in te zetten en scoorde er ook nog 1, maar de 3 punten waren natuurlijk al lang binnen voor ons.
De 3e wedstrijd was tegen Eenrum A1. Deze wedstrijd kon je vergelijken met de 1e wedstrijd, want hier scoorde we ook 3x en wist onze doelman Robert zijn doel schoon te houden en 3 punten waren binnen! Als laatste gingen we tegen onze buurtje SJO Bedum A4 knallen. Een spannende pot, waarbij wij een stukje sterker waren. Na 12 minuten spelen hadden wij 3x gescoord en Bedum 1x en waren opnieuw 3 punten binnen!!!! Nou je raad het alvast wel, met 4 wedstrijden achter elkaar winst, haalde ons A2 de 1e plek in hun poule met de volle 12 punten en een schitterend doel saldo van 15 en een 5e plek in de A poule. Heel goed gedaan boys, gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

A2 kampioen wintercup 2013

Ook het andere A1 team ging los in Ten Boer. A1 ging om de 1 t/m 5 plek voetballen. Enorm spannend natuurlijk, want je komt in de poule terecht van de beste A teams in de wintercup.
Om 16:24 ging hun eerste wedstrijd van start tegen Bedum A3, waar wij als de aftrap hadden. Een zeer spannende waar beide teams aan elkaar gewaagd waren. Helaas profiteerde Bedum ervan dat ze uit een goeie aanval wist te scoren en de wedstrijd de 3 punten van ons af te pakken. Even later stond weer een team van Bedum dit maal hun A2. In deze wedstrijden hadden beide teams veel kansen om te scoren. Bedum wist 1x te scoren, maar A2 deed het nog een tikkeltje beter want wij scoorde er 2 en waren eindelijk de eerste 3 punten in de pocket! De 3e wedstrijd was opnieuw weer tegen een team van Bedum dit maal A1. Een vrij pittige maar zeer leuke wedstrijd want beide teams wisten te scoren. Gelukkig wist A2 regelmatig het doel te vinden van de tegenstander en wist 2x die bal keihard in het doel te schieten tegenover 1x Bedum, dus waren weer 3 punten binnen!!! De laatste wedstrijd was tegen Omlandia A1. Een wedstrijd die we liever snel willen vergeten, want we kregen 4 doelpunten om de oren en wisten wij helaas niet bij hun te scoren en dus ook geen punten te pakken. Na 4 zeer pittige wedstrijden, hebben ze het geweldig gedaan want ze zijn 3e geworden met 6 punten, van de 15 andere teams die mee deden, echt keurig gedaan hoor!

VVN team B1+B2 19 januari
Na een enorm spannende eerste ronde gespeeld te hebben, was nu het enige wat telde dat je 1e wordt in je poule en naar huis kan gaan, met een hele mooie beker. Deze beide teams hadden daar allebei veel kans op en 1 team was dit ook gelukt!

Team B1 mocht als eerste los gaan in de B finale. Deze finale werd gespeeld in Leens. Begin van de middag om 12:00 uur starte hun 1e wedstrijd tegen SJO Bedum B4. Een spannende wedstrijd, maar waarbij wij iets meer goeie kansen hadden, dan de tegenstander. Uit een goeie aanval wist B1 het doel te vinden en schoot keihard de 1-0 binnen! Dit bleef 12 volle minuten lang op het score bord staan en waren de eerste 3 punten binnen! De volgende wedstrijd hadden wij het voordeel dat we de aftrap hadden tegen SIOS B1. Een gelijkwaardige wedstrijd, want beide teams pakte een punt deze wedstrijd, want na de wedstrijd was de eindstand 2-2. Als 3e stond de tegenstander Stedum B1 met spanning te wachten. B1 was erop gebrand om weer de volle 3 punten te pakken en haalde alles uit de kast. Er werd flink druk gezet en dit werd uit eindelijk ook beloond. Want we wisten maar liefst 5x die bal erin te knallen! Kars wist bij deze wedstrijd zijn doel schoon te houden en 3 punten waren zeker dik verdiend! De laatste wedstrijd en een zeer beslissende wedstrijd in deze poule, werd gespeeld tegen FC Leo B1. Met de aftrap voor ons werd het start sein gegeven en gingen ze van start. Want bij verlies ging Leo B1 met de beker en 1e plek naar huis en als wij gingen winnen juist andersom. Uiteindelijk na 12 minuten werd er gefloten dat de wedstrijd was afgelopen en kon het geluk niet op voor B1, want ze hadden met 2-1 gewonnen van Leo en waren 1e geworden in hun poule. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie allemaal!

Gelijk daarna ging team B2 ook van start in dezelfde zaal. Om 14:24 hadden ze hun 1e wedstrijd met de aftrap tegen Kloosterburen B1. Een leuke wedstrijd die heel gunstig voor dit team begon, ze scoorden namelijk maar liefst 2x en wist onze keeper zijn doel schoon te houden en bezorgde het team de eerste 3 punten veilig te stellen! De volgende wedstrijd was tegen Hunsingo B1. Een wedstrijd waarbij van beide kanten werd gescoord. B2 wist opnieuw 2x de bal hard in het doel te schieten, maar dit was helaas niet voldoende, want de tegenstander scoorde er 4 en pakte de 3 punten helaas deze wedstrijd. B2 was erop gebrand om in de volgende wedstrijd weer punten te pakken en ging vol goede moed starten tegen SJO Bedum B3. In deze wedstrijd waren beide teams aardig aan elkaar gewaagt, ze wisten namelijk elk een keer te scoren en je kunt het vast al wel raden de stand was uiteindelijk 1-1 gelijk en pakte beide 1 punt. De laatste wedstrijd was bepalend, want bij winst konden ze de 2e plek af pakken van Kloosterburen B1 en bij verlies een 3e plek. Hunsingo B2 was de laatste tegenstander van die middag. Een pittige wedstrijd waarbij
helaas ons B2 niet aan scoren toe kwam en Hunsingo 2x wist te scoren en de punten pakte. Met 4 punten op zak was een 3e plek in de poule ook prima!

Ik ben na de 4e speel ronde in deze wintercup, steeds meer tevreden hoe de teams het doen. We Beginnen steeds beter te spelen en pakken ook meer en meer punten, waardoor we ook hoger komen in het eind klassement voor die mooie grote wisselbokaal beker. Dat al 2 teams 1e worden in hun poule is natuurlijk geweldig, want die punten worden dubbel gerekend en dat tikte natuurlijk weer goed aan ons totaal punten. Mijn doelstelling is op dit moment gehaald en dat is dat ik na deze speelronde in de top 10 wilde komen en dat is gelukt! We staan nu op plek 9 met 1364 punten! Als we komend weekend weer even een flink aantal punten pakken, dan kunnen we heel snel al in de top 5 komen, dus doe allemaal flink je best hiervoor!

Ik wens jullie heel veel suc6 voor de komende wedstrijden en pak zoveel mogelijk punten!

Met sportieve groet,
Erikjan Buiten
Wintercupcommissie VV Noordwolde


 

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2