webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Wintercup 2012-2013: Geen 1e maar wel groot succes !

Wintercup
H toppers!

Het zit er helaas alweer op, de wintercup 2013 is weer gespeeld. 3 maanden lang is er keihard gewerkt door het hele wintercup team bestaande uit totaal 14 mensen, om alles soepel te laten verlopen. Dit jaar was uiteraard weer erg spannend voor VV Noordwolde, want als enige op de ranglijst op dit moment met 2x de wintercup wisselbokaal te hebben gewonnen in 5 jaar tijd, is natuurlijk een geweldige prestatie en waar we zeker trots op mogen zijn!

Op zaterdag 22 december gingen de eerste teams van start, zoals je hebt kunnen lezen in de verslagen op de site. Helaas hebben we niet zo'n flitsende start gemaakt, waar ik eigenlijk op hoopte. Maar ik dacht we moeten allemaal nog wennen aan het zaal voetballen en dan gaan we punten pakken. Gelukkig was dit ook het geval. De 1e wintercup dag hadden we een totaal van 625 punten, waarbij we op de 14e plaats stonden. Maar na wintercup dag 2 vonden we de weg omhoog en met 1086 punten, stonden we 11e . Langzaam maar zeker waren we warm gedraaid in de zaal en de trainingen in de zaal doordeweeks hielp daar enorm bij. De 3e wintercup dag waren we weer wat omhoog gegaan, op plek 10 met 1228 punten. Op wintercup dag 4 werden de eerste finales gespeeld door de A en B teams. Door de goede uitslagen van deze teams in de finale, konden we de stijgende lijn goed vast houden en kwamen op totaal van 1364 punten, wat goed was voor een 9e plek van de 14. Op zaterdag 26 januari de 5e wintercup dag, werd er uitstekend gespeeld door onze teams, onze E1 was ijzer sterk in de zaal en werd 1e in hun poule, maar ook D2, D4, C3 en C4 werden 1e in hun poule, dat zorgde er o.a. voor dat we maar liefst gelijk in de top 5 terecht kwamen, een stand waar ik eigenlijk ook heel erg op hoopte en ook wilde bereiken. De 6e wintercup werden er opnieuw finales gespeeld en konden de totaal aantal punten enorm hard oplopen, omdat de punten dubbel telde. Ons F3 team deed het geweldig voor de 1e wintercup dit jaar en eindigde in de finale op de 2e plek, de F1 had maar liefst 7 punten binnen gesleept en pakte een 3e plek, F2 was ook heel erg sterk en behaalde de 1e plek en de poule beker! Maar we zijn nog niet klaar, want E2 pakte ook de 1e plek in hun finale poule met 10 punten en kregen ook een mooie beker! Ook E1 die enorm goed bezig is geweest deze wintercup en mooi voetbal heeft laten zien, eindigde helaas op de 5e plek in de finale, maar mag enorm tevreden zijn. Met deze geweldige prestaties en het hoge aantal punten, wisten we de 5e plek om de wisselbokaal beker vast houden! Op vrijdag avond 8 februari mochten team C1 en C2 in Leens de finale spelen, waarin we het goed hebben gedaan met een 2e en 1e plek en totaal 17 punten wisten binnen te slepen.. Zaterdag 9 februari was de allerlaatste speeldag en waren de ogen gericht op de D teams. Gelukkig hebben ze het hartstikke goed gedaan D1 werd 1e, D2 werd 5e en D4 werd 4e. Iets om zeker trots op te wezen!

Zoals je al hebt kunnen lezen, zijn heel veel teams 1e geworden in de finale!!
Deze teams hebben de 1e plek behaald in hun finale poule:

kampioenen
1. Noordwolde A2
2. Noordwolde B1
3. Noordwolde C2
4. Noordwolde C3
5. Noordwolde C4
6. Noordwolde D1
7. Noordwolde E2

Allemaal gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

Dit jaar zijn we helaas geen 1e geworden , de strijd om de wisselbokaal beker gaat helaas aan onze neus voorbij. We hebben wel heel veel punten nog weten te pakken tot het einde en dat is natuurlijk zeker iets, waar we heel erg tevreden mee mogen zijn!.. In totaal hebben we 1462 binnen gesleept, wat goed is voor een 6e van de 14 teams die mee deden!

Ik hoop dat jullie de wintercup dit jaar ook weer leuk vonden en volgend jaar natuurlijk weer willen mee doen!!

Met sportieve groet,
Erikjan Buiten
Wintercupcommissie VV Noordwolde


Tags: toernooien | wintercup

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2