webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Voorbereiding Wintercup in volle gang

Wintercup
H toppers,

Het is nog redelijk vroeg in het seizoen, maar de voorbereiding voor de wintercup 2013-2014 is alweer in volle gang!
Dit word het 7e jaar alweer dat de wintercup georganiseerd word in de winterstop. Het is een enorm succes de zaal wedstrijden, want de afgelopen jaren is er een enorme ontwikkeling in de organisatie doorgevoerd, want er zijn veel nieuwe iden uitgevoerd over het wedstrijd beleid, waardoor het voor jullie nog leuker en spannender word ieder jaar weer!

Wintercup wisselbekerVV Noordwolde heeft een hoge reputatie binnen de wintercup, want als enige club hebben wij tot nu toe 2x de wintercup wisselbokaal beker gewonnen, een unieke prestatie voor ons als club, echt iets om natuurlijk trots op te zijn! Afgelopen jaar is het ons helaas niet gelukt om op de 1e plaats te komen, toen werden we 7e. Onze doelstelling voor dit jaar is, om dat te gaan verbeteren met z'n allen!

Dit jaar doen er weer vele clubs uit het noorden van Nederland mee met de wintercup. Dit jaar doen er maar liefst in totaal 13 clubs mee. In samenwerking met de vele vrijwilligers bij al die clubs, gaan wij voor alle F t/m A teams zaal wedstrijdjes organiseren en je tegen teams van andere clubs gaat spelen. Je speelt een aantal poule's en uiteindelijk de finale, waarin word gekeken hoe goed jij het met je team hebt gedaan. De zalen waar de wedstrijden worden gespeeld liggen in de buurt, een groot voordeel want je hoeft niet heel lang in de auto te zitten. Het gaat weer echt super leuk worden, ik hoop dat je er zin in hebt!

Zodra ik alle info voor de wintercup heb verzameld, zal dit uitgebreid op de site komen te staan en krijg je als leid(st)er ook uitgebreide info mailtje van mij, met daarin alles wat je moet weten. Hou de site en je mail dus goed in de gaten!

Sportieve groet,
Erikjan Buiten
Organisatie Wintercup VV Noordwolde


Tags: wintercup

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2