webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Noordwolde E1 heeft geweldige start in de Wintercup

Wintercup VV Noordwolde E1
Zaterdag 21 december 2013

Vandaag speelde de E1 de eerste ronde van de Wintercup in Leens. Jaromir en Berend waren helaas afwezig.

De eerste wedstrijd begon Bram op keep, Stijn en Jayme als verdediger, Thijs en Marcus op het middenveld en Ruben voorin (Tomas wissel). We speelde tegen Winsum E5. Na een mooie invalbeurt scoorde Thijs het enige doelpunt in de wedstrijd waardoor we wonnen met 1-0.

vv noordwolde

De tweede wedstrijd tegen Ezinge E1 (wederom met Bram op keep) speelden we met Stijn en Marcus in de verdediging, Thijs en Tomas op het middenveld en Jayme voorin. Ruben stond als eerste wissel. Dit was een spannende wedstrijd waar we zelfs nog even achterstonden. Uiteindelijk kwam het door twee mooie doelpunten van Thijs toch nog redelijk goed: 2-2.

Tegen Bedum E4 speelden we lekker. Met Tomas op keep, Stijn en Jayme achterin, Thijs en Bram op het middenveld en Ruben voorin stonden we al snel 1-0 voor. Marcus (eerste wissel) viel mooi in na een blessure van Ruben en scoorde nog twee mooie doelpunten (mooi uitgebroken beide keren). De wedstrijd werd een mooie 3-0.

De laaste wedstrijd speelden we tegen Eenrum E1. Jayme stond op keep, Bram en Thijs achterin, Tomas en Ruben op het middenveld en Marcus spits,. Stijn stond eerste wissel. Na de 1-0 van Marcus werd het nog even 1-1. Marcus scoorde ook het tweede doelpunt (2-1) en Thijs sloot mooi af waardoor de eindstand 3-1 werd.

Een mooi begin van de Wintercup. Eerste in de poule! Super gespeeld!

Meer foto's op Facebook !


Tags: VVNE1 | wedstrijdverslagen | wintercup

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2