webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Wintercup weer van start !

Wintercup
H sportvrienden!

Afgelopen zaterdag 21 december was het dan eindelijk zover, de wintercup 2014 ging van start!
Na vele weken van voorbereiding en planning, konden de eerste teams de wedstrijdjes gaan spelen in 1 van de 6 sporthallen, waarin de wintercup word gespeeld. Het was die dag nat buiten en dat maakt het zaalvoetballen in een lekkere warme zal nog extra leuk natuurlijk!
Als eerste ging de teams F1,F2,F3, F4 en E1+E2 van start. Hieronder een verslag hoe ze het gedaan hebben, veel lees plezier!

De F+E teams mochten als eerste van start gaan. Al vroeg in de ochtend mocht F2 om 9:24 precies aftrappen in Ten Boer. Iets voor 9:00 uur was ik aanwezig in de zaal en de jonge toppers hadden er al enorm veel zin in. Helaas was dit team niet helemaal compleet, maar gelukkig zijn er altijd spelers uit een ander team die wel mee willen doen. FC Leo was de eerste tegenstander, dit team was duidelijk sterker met 3 doelpunten, we kregen nog wel wat kansen maar de bal vloog er helaas niet in. Toen de 2e wedstrijd begon ging het al stukken beter, er werd leuk gevoetbald en van beide kanten eigenlijk wel kwamen er mogelijkheden om te scoren, maar beide keepers waren in goeie vorm en na 12 min spelen stond het 0-0, de 1e punt was binnen! ..Bij de laatste 3 wedstrijden werd er opnieuw leuk gevoetbald, maar wilde de bal maar niet in het doel en werd er helaas geen punten verdiend, maar wel een groot compliment hoor aan het hele team voor de inzet en de mooie wedstrijdjes en dik verdiende punt!

Helaas lukt het mij niet om bij F1 aanwezig te zijn in Bedum, maar dit team speelde erg sterk heeft maar liefst 3 wedstrijdjes dik gewonnen, waarvan de grootste uitslag maar liefst 6-0 was tegen Eenrum F1 en maar 1 net verloren en dus 9 punten verdiend, echt top!

Van Ten Boer naar Eenrum waar de spelers van F4 hun eerste wedstrijdjes ging spelen in de kleine zaal. Maar als eerst mocht F3 gaan spelen. Het was ook hun eerste keer in de zaal voetballen en dat is dan best even moeilijk. Er werd heel erg leuk gevoetbald door het hele team, helaas waren de andere teams net even wat sterker dan ons. Er werden geen punten verdiend maar die komen vast en zeker nog wel!
Toen was het de beurt aan F4, 4 jongens + 1 dame Marielle met haar hele mooie roze schoentjes aan.
Ze waren er helemaal klaar voor om te voetballen. Helaas waren er 2 afmeldingen van teams, maar er werd nog een leuke poule gemaakt van de 3 teams die er wel waren en konden we gelukkig toch voetballen!
Hun eerste wedstrijd begonnen ze enorm sterk tegen het F9 van Winsum , het ene doelpunt was nog mooier dan de ander. Na 12 minuten spelen was de eindstand maar liefst 4-1, 3 punten verdiend! De tweede tegen Kloosterburen was erg spannend, het werd uiteindelijk 3-2 voor Kloosterburen in de laatste paar seconden. Het waren erg leuke wedstrijden om te zien en het hele publiek ging leuk mee juichen bij elke doelpunt wat er gemaakt werd. Toen de laatste wedstrijd gespeeld was, hadden we maar liefst 4 punten verdiend en dat was goed voor een 2e plaats, echt heel erg goed gedaan allemaal!

Mijn laatste bestemming was Winsum, waar E2 halverwege de middag ging spelen. De spelers en leiders waren wat zenuwachtig voor hun eerste wedstrijd. Hun eerste wedstrijd tegen Winsum E6 was gelijk een spannende wedstrijd. Na 7 minuten spelen kwam er een hele mooie aanval van onze E2 en werd de bal heel mooi binnen geschoten! Winsum daarin tegen kreeg ook wel wat kansen, maar Sven was in bloedvorm en liet de bal er niet in gaan, toen eindelijk na 12 minuten ging er een Keiharde toeter af (echt een enorm lawaai) en waren de eerste 3 punten binnen! Bij de 4 andere wedstrijd had de verdediging en middenveld het best lastig, vooral tegen Omlandia E1. Maar gelukkig werd er een punt gepakt en bleef het 1-1 na 12 min. In totaal werden er 7 punten verdiend en de 2e plek dik verdiend was, joepie!

wintercup noordwolde e1Ons E1 team mocht los gaan in het verre Leens. Zoals je in het leuke verslag van leider Mad Miesen hebt kunnen lezen, heeft dit team met 3 gewonnen wedstrijd en 1 gelijk, de 1e plek gepakt met 10 punten, een geweldige team prestatie!

De eerste speelronde is gespeeld en ik ben zeer tevreden hoe deze dag is verlopen. De punten van alle teams zijn bij elkaar opgeteld en daar is een totaal aantal punten uitgekomen. Op dit moment staan wij op plek 8 met totaal van 1292 punten, echt enorm veel punten voor de eerste speelronde, ga zo door!!!!

Zaterdag 4 januari start de 2e speeldag van de wintercup.

Wil je graag alle uitslagen en eindstand nog terug lezen op de wintercup site, klik dan op de wintercup afbeelding om dit te bekijken.

Sportieve groet,
Erikjan Buiten
Wintercup commissie VV Noordwolde


 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2