webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Eerste ronde Wintercup Noordwolde F1

Wintercup
Vlak voor de kerstvakantie mochten de boys van VVN F1 zich weer opmaken voor de Wintercup!
Eerst viel er nog wat te vieren. Door de geweldige overwinning op SJO NEC F3 de week ervoor, zouden we nog kampioen kunnen worden door de wedstrijd tegen koploper SV Bedum F2 in te halen. Helaas leek het erop dat deze wedstrijd nooit gespeeld zou gaan worden, waardoor SV Bedum het kampioenschap vierde en wij tweede waren geworden. De leiders en ouders waren wel z trots op deze prestatie, dat het gevierd is bij Moeke Vaatstra met patat, frikandellen n de bijbehorende medailles!

Met de buikjes goed gevuld, werd er afgereisd naar Ten Boer voor de eerste ronde in de zaal. Er mocht gelijk begonnen worden tegen VV Omlandia F1, waar op het veld voor de beker nog met 9-1 van verloren was... Helaas hebben ze geen revanche kunnen nemen en werd er ook nu verloren. n goaltje bleek genoeg voor de mannen uit Ten Boer. In de tweede wedstrijd tegen Eenrum F1 kwamen ze alsnog lekker los! Het resultaat was een keurige 6-0 overwinning. Vooral Joran en Gijs lieten zien in de zaal net zo makkelijk hun goaltjes mee te pikken als op het veld en ondanks dat Nol niet veel te doen had, hield hij wel de 0!

De derde wedstrijd van de middag was tegen Winsum F4. Onze jongens vlogen er gelijk lekker in, maar Mart Jan en vooral Viggo bleken het vizier niet op scherp te hebben. Tot overmaat van ramp kwamen ze ook nog met 1-0 achter... Gelukkig luistert Yanick nooit zo goed naar zijn leiders (n vader!), stormde dus gewoon naar voren en maakte de stand gelijk! Vervolgens werd er orde op zaken gesteld en gewonnen met 1-3! Roan had de boel namelijk prima voor elkaar achterin en kreeg de hulp van Martijn. Nu moest er nog gespeeld worden tegen SV Bedum F3 om de tweede plek in de poule, welke recht gaf op een plek richting de finale. We verklappen het maar gelijk: het werd 2-0 voor VVN F1, maar dat was geflatteerd. Het had wel 10-0 moeten zijn! De keeper van Bedum bleek een behoorlijke sta in de weg en zeker Viggo, die in de laatste seconde nog vergat een mooie kans af te ronden, zal er nog wel een paar keer van wakker geworden zijn in de kerstvakantie...

Volgende week zaterdag staat de tweede ronde op het programma en ze zijn nog op koers voor de finale poule! De tegenstanders in Leens zijn niet de minsten: ze kunnen wederom tegen VV Omlandia F1 en SV Bedum F3 aantreden, maar ook tegen de F2's van Winsum en SV Bedum die beiden, net als Omlandia, al hun wedstrijden in een andere poule hebben gewonnen... Ik zeg revanche op VV Omlandia F1 n SV Bedum F2 en op naar de finale!

Lennart ten Have
Leider F1


 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2