Club van 50 zoekt leden !

Het Bestuur van onze voetbalclub V.V. Noordwolde vraagt aan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, en daar toe de mogelijkheden bezit, lid te worden van de Club van Vijftig oftewel de Vrienden van de VV Noordwolde.

in de loop van het seizoen zullen wij onze nieuwe vrienden van het seizoen 2010-2011 opnieuw op onze website en in de VVN-kantine publiceren.
Graag zien wij vanzelfsprekend uw naam hier vermeld.

Afgelopen jaar hebben wij met behulp van het geld van de Club van Vijftig een jubileumdag kunnen vieren met een mooi feest, een sportieve dag op een zonovergoten voetbalcomplex en een prachtig historisch boek van onze vereniging.
Daarvoor hebben heel veel mensen een inspanning verricht maar zonder uw gulle gift was dit niet mogelijk geweest. Dank hiervoor !

Dit jaar willen we het geld van de Club van Vijftig gebruiken voor jeugdopleidingen: trainers voor de jeugd en scheidsrechters. Ook kan er mogelijk nieuw oefenmateriaal aangeschaft worden.

Vele leden dragen op allerlei wijze bij dat onze voetbalclub kan blijven functioneren.Ondanks dit enthousiasme blijven wij in aantallen en per saldo een kleine familieclub. Redenen voor het bestuur om aan u om een financiële bijdrage te vragen door vriend te worden. Hierdoor treedt u toe tot de Club van Vijftig.
Door lid te worden ondersteund u onze vereniging financieel met vijftig euro per jaar.
Elk jaar zullen wij u opnieuw benaderen met de vraag of u nogmaals een jaar wilt verlengen. Er is dus geen sprake van een automatische verlenging.

Het bord van de Club van Vijftig in onze kantine zal worden voorzien van nieuwe naambordjes. Ieder lid van de Club van Vijftig zal hierop vermeld worden tenzij u anoniem wilt blijven met uw gift.

Afgelopen jaar hebben we speciale vaantjes voor de leden kunnen uitgeven.
Dit jaar hebben we een exclusief biertje, gebrouwen door bierbrouwerij de Leckere. In een gelimiteerde uitgave en uitsluitend voor leden van de club van 50.
Naar keuze ontvangt u een Tripel, of een Abdijbier. Beiden van hoge gisting en zwaarder in alcoholpercentage.

U kunt lid worden door middel van vijftig euro over te maken op rekeningnummer: 11.69.250 t.n.v. VV Noordwolde o.v.v.: Club van Vijftig en uw naam en adres.
Maar wij zullen proberen u in eerste instantie persoonlijk met de vraag te benaderen of u lid wilt worden. Enkele (oud-)leden hebben toegezegd deze persoonlijke benadering op zich te nemen.

Contactpersoon voor de Club van 50 is :

Bestuur en Sponsorcommissie VV Noordwolde

Tags: club50 | organisatie | sponsoring