Sporthuis Winsum is nieuwe hoofdsponsor van VV Noordwolde

VV Noordwolde hoofdsponsor Sporthuis Winsum

Het heeft even geduurd voor alles rond was, maar we hebben een nieuwe hoofdsponsor ! Sporthuis Winsum ondersteunt onze vereniging de komende jaren !

sporthuis winsum hoofdsponsor vv noordwolde
Het sponsorbedrag voor dit seizoen is besteed aan een nieuwe outfit voor het eerste elftal. Die outfit wordt aanstaande zaterdag in gebruik genomen. Reden om daar een feestelijk tintje aan te geven: de mensen van Sporthuis Winsum zijn uitgenodigd om zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste kennis te komen maken met het eerste elftal en onze vereniging. Zo rond half twee worden de heren verwacht en het zou fijn zijn als het dan een gezellige drukte is. Vandaar hierbij een oproep aan eenieder die Noordwolde lief heeft om zaterdag wat eerder te komen om dit moment mee te maken en daarna het eerste in het nieuwe tenue te zien spelen. Hopelijk met een stevige overwinning als gevolg.

Bijzonder aan de nieuwe sponsor is dat ze niet van ons verwachten dat we hun sponsoring van de daken schreeuwen. Eigenlijk zouden ze het liefst een juniorenteam sponsoren. Maar omdat we dringend om een hoofdsponsor zaten te springen, heeft Sporthuis Winsum zich bereid verklaard het eerste te sponsoren. Wat voor hen uiteraard belangrijk is, is dat we hun zaak weten te vinden als we kleding, schoeisel of andere sportattributen nodig hebben. Winsum is nauwelijks verder dan de stad en ze hebben goede artikelen voor een mooie prijs, ook als we de korting die onze leden krijgen niet meerekenen. Dus allemaal naar Winsum voor de sportartikelen en tot zaterdag!