VV Noordwolde Club van 50 werving nieuwe leden

Maatschappelijke stage bij VV Noordwolde ?

Zoek jij nog een adres voor je maatschappelijke stage, informeer dan eens naar de mogelijkheden bij de VV Noordwolde.

Je kunt in uiteenlopende functies kennismaken met het vrijwilligerswerk bij VVN.
Binnen de lijnen, als assitent-trainer of (leerling)scheidsrechter bijvoorbeeld. Maar ook buiten de lijnen, bijvoorbeeld als medewerker in het clubhuis (bardiensten, onderhoud, schoonmaak) of bij de organisatie/ondersteuning van evenementen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Geef je naam, adres, school/opleiding en telefoonnummer door, dan nemen we snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en hoe het één en ander gerealiseerd kan worden.

Zoek je meer achtergrond informatie, klik dan op onderstaande banner.

Tags: stage