Fysio voor Noordwolde leden

Om bij te dragen aan blessurevrij sportplezier is er een samenwerkingsverband gesloten met Fysiotherapie Lewenborg.
Alle leden van de VV Noordwolde kunnen hier gratis terecht voor behandeling tijdens het sportspreekuur (maandag of dinsdagavond tussen 20.00 - 21.00 uur).
Wel van te voren even bellen voor een afspraak (050-5411215).
Mocht vervolgbehandeling noodzakelijk zijn, dan moet je hier natuurlijk wel voor verzekerd zijn.

Door dit samenwerkingsverband kunnen de VVN-leden altijd snel bij een fysiotherapeut terecht met hun klachten en door de korte lijn met overige zorgaanbieders (sportgeneeskunde, huisartsen etc.)  zal optimale zorg verleend kunnen worden. Dit resulteert in een snellere terugkeer op het veld na een blessure.
Ook kan het een preventieve werking tot gevolg hebben, waarbij het sportieve plezier nogmaals wordt benadrukt.